Hyra ekonom i Stockholm – så gör du

Är du i behov av kunnig personal inom ekonomi? Befinner du dig i Stockholmsområdet? Att hyra en duktig ekonom i Stockholm är väldigt enkelt. I den här artikeln berättar vi hur!

Innehåll

-Tillgängliga ekonomer i Stockholm
-Hur kan vi garantera personalkompetensen?
-Så hyr du duktig personal
-Ta hjälp av oss på Avanzera

Tillgängliga ekonomer i Stockholm

Ekonomer har en mycket viktig roll inom alla sektorer på arbetsmarknaden. De finns inom alla möjliga arbetsområden och de har varierande befattningar. Hur arbetsuppgifterna ser ut skiftar såklart beroende både på hur branschen är formad samt hur era behov ser ut.

Oavsett om du är i behov av en redovisningsekonom, ekonomiassistent, löneadministratör eller exempelvis ekonomiansvarig erbjuder vi kompetent, erfaren och pålitlig personal som matchar era behov.

Hur kan vi garantera personalkompetensen?

Vi på Avanzera har över 20 år inom branschen och vet därför hur man hittar rätt person till rätt plats. Enligt vår filosofi ska det inte vara någon skillnad på att vara anställd som konsult hos oss, eller som anställd hos er. Det är en av många faktorer som leder till lojala konsulter.

Våra seniora konsultchefer och rekryteringskonsulter förstår vilken kompetens du är i behov av och kan på så sätt hitta lämpliga kandidater för uppdraget. Eftersom vi är ett auktoriserat bemanningsföretag är vi kollektivavtalsanslutna. Detta skapar en stor trygghet både för våra konsulter och för er. På så sätt kan vi garantera att personalen ni hyr av oss är kompetent och har de kunskaper som ni efterfrågar.

Vår lokala Stockholmsförankring har dessutom gett oss goda relationer till såväl utbildningsinstitut, arbetsförmedling och trygghetsråd. På så sätt kan vi därför många gånger presentera kandidater som inte är ute på öppna marknaden.

Så hyr du duktig personal

Inom alla branscher kan det uppstå ett akut behov av personalförstärkning. Oavsett om det är planerat eller inte så är det många gånger bråttom när kompetensen väl behövs. Exempelvis vid arbetstoppar, nyrekrytering eller vid en temporär ökning av arbetsuppgifter. Vi är därför alltid snabba att nå och kan många gånger erbjuda en konsult på plats redan nästa dag.

Oavsett om det handlar om ett par enstaka gånger eller en mer permanent lösning så är det väldigt enkelt att hyra personal – åtminstone när du tar hjälp av oss på Avanzera.

Hos oss arbetar kompetenta konsulter inom bland annat ekonomi, administration, sälj/marknad, logistik/inköp och HR. Vi hjälper dig gärna med att hitta allt från receptionister, assistenter, inköpare och medarbetare – till ansvariga, chefer, projektledare och informatörer.

Läs även: 7 fördelar med att hyra personal

Ta hjälp av oss på Avanzera

På Avanzera är vi väl medvetna om att behovet av ny kompetens kan komma plötsligt och våra erfarna konsultchefer kan snabbt förstå era behov och vem som är bäst lämpad för arbetet. Med över 20 år inom branschen och drygt 120 tillgängliga konsulter, kan vi tillsätta rätt kompetens för just ditt företag.

När du väljer att anlita oss tar vi ett helhetsansvar över hela processen och har ett enda mål i sikte – att hitta rätt person till rätt plats. Detta innebär att vi tar hand om allt ifrån annonsering och telefonintervjuer till djupintervjuer och psykologiska tester.

Hör av dig till oss redan idag på 08 – 545 28 300 eller info@avanzera.se om ni upplever akut kompetensbrist inom ekonomi, administration, sälj/marknad, logistik/inköp eller HR. Vi hjälper dig!