Personaluthyrning i Stockholm – vi hjälper dig!

Behovet av personal kan komma plötsligt. Någon slutar, någon blir sjukskriven och någon går på föräldraledighet. För att snabbt kunna tillsätta den kompetens som behövs kan du med fördel ta hjälp av inhyrd personal. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om nyttorna med personaluthyrning, samt hur vi på Avanzera kan hjälpa er med detta!

Innehåll

-Fördelar med personaluthyrning

-Ta hjälp av Avanzera

Fördelar med personaluthyrning

Det finns många fördelar med att ta hjälp av inhyrd personal. Inte minst när det kommer till att snabbt kunna tillsätta önskad kompetens. Som tidigare nämnts kan nämligen detta behov komma plötsligt. Dels på grund av att folk slutar eller blir långtidsfrånvariga men också eftersom digitaliseringen ständigt fodrar nya kompetenser.

Att snabbt kunna tillsätta önskad kompetens och även göra det i exakt den utsträckning och under den tid som man har behov av, innebär också kostnadsbesparingar. Inte nog med att den stora flexibiliteten gör personaluthyrningen kostnadseffektiv medför den även betydande tidsbesparingar i jämförelse med en traditionell rekryteringsprocess.

Som tidigare nämnts fodrar digitaliseringen ständigt nya kompetenser. Inhyrd personal är således ett utmärkt sätt att kunna utvärdera interna behov. Finns det ett behov av att anställa någon på heltid? Eller räcker det med en visstidsanställning eller konsulthjälp?

För många organisationer är nämligen detta ett sätt att leta efter nya talanger. Man hyr in personal för att hitta en eller flera personer som man gärna vill behålla inom organisationen genom en heltidsanställning. 

Läs om fler fördelar i vår tidigare artikel ”7 fördelar med att hyra personal”.

Ta hjälp av Avanzera

Som du märker finns det många fördelar med att hyra personal – både under kortare och längre tidsperioder. Om du också vill ta del av dessa fördelar och snabbt kunna tillsätta kompetenta medarbetare som förgyller organisationens tillvaro, kan du med fördel ta hjälp av oss på Avanzera.

Med över 20 år inom branschen har vi hjälpt hundratals företag med såväl rekrytering som personaluthyrning i Stockholm. Tack vare att vi ständigt har tillgängliga konsulter som dessutom har varit med oss under en längre tid, kan vi snabbt tillsätta rätt person till just din arbetsplats.

Hör av dig till oss redan idag på 08 – 545 28 300 eller info@avanzera.se om ni upplever akut kompetensbrist inom ekonomi, administration, sälj/marknad, logistik/inköp eller HR. Vi hjälper dig att tillsätta önskad kompetens inom den tidsram som finns!