Avanzera är rekommenderat företag 5 år i rad av Reco!

Vi är så stolta över att ha fått utmärkelsen rekommenderat företag 5 år i rad av Reco! Över 100 personer har rekommenderat oss och vårt snittbetyg ligger på fantastiska 4.8/5 – det är vi så glada för.

På Avanzera är vi övertygade om att en av våra viktigaste framgångsfaktorer genomgående har varit den öppna dialogen. Oavsett om du är kund eller konsult kommer vår prioritering alltid att vara att få dig att känna dig trygg i våra händer. Ingen fråga är för liten eller för stor för oss – vi menar att dialogen utgör själva grunden för att bygga och bibehålla goda arbetsrelationer.  Just därför uppmanar vi alltid samtliga våra kunder och konsulter att lämna ett omdöme om oss på Reco.se. 

Reco grundades 2007 och är idag den största omdömesplattformen i Sverige med över en miljon kundomdömen om olika företag. Målet med plattformen är att samla in autentiska omdömen från riktiga kunder – som företag kan man inte välja bort eller radera omdömen och som kund kan man inte publicera anonymt. Det gör Reco till en trovärdig källa till hur våra kunder på riktigt upplever oss på Avanzera. 

– Något många lyfter i sina omdömen är att de upplever att de får ett bra bemötande av oss och den hjälp de efterfrågat. Konsulter har fått uppdrag som passar dem och kunder har fått konsulter som passar dem. Det är otroligt glädjande läsning! Jag vill personligen rikta ett varmt tack till alla fina kunder och konsulter som tar sig tiden att skriva en rad om hur de upplever vårt samarbete, säger Peter Ahlander, VD på Avanzera

Vi på Avanzera sticker ut från mängden bland rekryterings- och bemanningsföretag genom att aktivt arbeta med Reco – ett steg som långt ifrån alla i branschen har tagit. Genom Recos omdömen får vi ett kvitto på att vår genuinitet och passion för att arbeta med människor lyser igenom och uppskattas av både kunder och konsulter. Vi ser Reco som en vital del av vår verksamhet, inte bara för att samla in omdömen, utan också som ett verktyg för affärsinsikter. Genom att granska feedbacken kan vi ständigt få kunskap att utvecklas med och bli ännu bättre på det vi gör.

Här kan du hitta alla omdömen om oss på Reco.se.