Om Avanzera

Avanzera är ett branschöverskridande konsult- och rekryteringsbolag med över 20 års erfarenhet av att hitta rätt kompetenser. Bland våra kunder finns både mindre företag, välkända svenska storbolag och globala koncerner. Ända sedan vi startade 1998 har vi hjälpt våra uppdragsgivare med rekrytering, konsulttjänster och bemanning. Idag har vi drygt hundra anställda konsulter inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR som alla snabbt kan sätta sig in i nya uppdrag. 

Det finns många faktorer som väger in vid en rekrytering av rätt konsult, men en viktig del har alltid varit arbetsvillkoren. Sedan starten har målet för Avanzera alltid varit att det inte ska vara någon skillnad på att vara anställd som konsult eller anställd hos kundföretaget. Fast månadslön och stabila arbetsförhållanden ger trygghet åt både konsulter och beställare, en självklarhet för Avanzera men något som länge ansågs banbrytande i branschen.

Nu är det över tjugo år sedan Avanzera startade och det har hänt mycket på arbetsmarknaden, bland annat har generella krav på kollektivavtal införts i branschen, men det är fortfarande stor skillnad mellan Avanzeras villkor och villkoren i kollektivavtalet.

Med hundratals genomförda rekryteringar per rekryteringskonsult kan du tryggt lämna över jobbet till oss. Vi tar hand om allt från annonsering till referenstagning och tester och vi lämnar alltid garanti på våra uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag

Avanzera är auktoriserat av branschorganisationen Kompetensföretagen (fd. Bemanningsföretagen). Det har vi varit sedan 2004 då auktorisationen infördes. Auktorisationen är en garanti för att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och av näringslivet. Det omfattar bland annat att vi följer etiska regler, har tecknat kollektivavtal och ansvarsförsäkring, tillämpar allmänna leveransvillkor och har en jämställdhetsplan.

Här kan du läsa Kompetensföretagens branschvillkor för personaluthyrning.