Rekrytering

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar personal till praktiskt taget alla branscher, inom såväl privat som offentlig sektor, till stora och små företag. Vi har stor erfarenhet av de flesta tjänster inklusive chefer och specialister.

Med hundratals genomförda rekryteringar per rekryteringskonsult kan du tryggt lämna över jobbet till oss. Vi tar hand om allt från annonsering till referenstagning och tester. Vi lämnar alltid garanti på våra uppdrag. Viktigast av allt är att du får rätt person på rätt plats. Vi vet att när du som kund är nöjd lägger det grunden till ett långsiktigt samarbete.

Den tid vi gemensamt lägger på kravprofil och den tid du lägger på att träffa de kandidater vi rekommenderar dig är väl investerad tid. Resten tar vi hand om; annonsering, telefonintervjuer, djupintervjuer, referenstagning samt eventuella personlighetsformulär och färdighetstester.

Vi hjälper dig med hela rekryteringen eller de delar av rekryteringsprocessen som du inte har tid eller resurser till. Allt efter dina behov.

Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan tillgodose just dina behov.