Jobba som konsult

Våra konsultchefer är duktiga coacher när det gäller ditt val av jobb. De ser möjligheter i dig och hjälper dig att hitta jobbet som passar dig bäst. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och känner därför alla våra konsulter väl. Vårt engagemang i matchningen kund – konsult gör att du får intressanta och utvecklande uppdrag och blir uppskattad för dina insatser.

Hos oss möter du olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher. Det är en bra merit att ha med i sin CV oavsett hur dina framtida karriärplaner ser ut. Vi har uppdrag hos allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner i de flesta branscher. Vi hjälper privata företag såväl som organisationer och aktörer inom offentlig sektor.

Det bästa av två världar

Hos oss får du fast månadslön – samma lön varje månad oavsett antalet arbetsdagar. Vi tillämpar således inte branschens kollektivavtal med rörlig månadslön.

Det är inte ovanligt att våra konsulter erbjuds anställning på de olika företag som de är inhyrda hos. Dörrar öppnas ständigt till nya möjligheter.

Välkommen till vårt konsultteam

Du och din konsultchef har en nära kontakt under hela tiden som du arbetar hos oss. Vi lägger stor vikt vid att följa upp uppdragen med både dig och kunden för att fånga upp om det är något som inte är bra. Som konsult hos Avanzera får du utbyte med andra konsultkollegor när du deltar vid våra olika personalaktiviteter. Vi träffas antingen i mindre grupper eller alla samtidigt. Det kan vara allt från konstutställningar till föreläsningar, bowlingkväll eller mer festliga arrangemang såsom kräftskiva, sommarfest och julfest.