För företag

Vi har personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. De har rätt attityd, rätt erfarenhet och rätt kompetens för att snabbt leverera i sina kunduppdrag.

Konsulternas anställningsvillkor
– vårt trumfkort

Konsulternas anställningsvillkor är många gånger avgörande för att vi ska få rätt urval av kandidater till de uppdrag vi tillsätter. Av den anledningen har vår filosofi alltid varit att det inte ska vara någon skillnad på att vara anställd som konsult i Avanzera eller anställd hos kundföretaget. Därför erbjuder vi alla i vårt konsultteam fast månadslön oavsett hur många arbetsdagar månaden innehåller. De villkor vi erbjuder vår personal skiljer sig därmed stort från de övriga i branschen och är en av många faktorer som leder till nöjda och lojala medarbetare som stannar kvar hos oss under många år.

Rekrytering med garanti

Med hundratals genomförda rekryteringar per rekryteringskonsult kan du tryggt lämna över jobbet till oss.  Vi tar hand om allt från annonsering till referenstagning och tester. Vi lämnar alltid garanti på våra uppdrag.

Hör gärna av dig så berättar vi mer om hur vi kan tillgodose just dina personalbehov.