Varför Avanzera

Vi utgår alltid från dina behov. Ingen fråga är för komplicerad och inget uppdrag är för stort (eller för litet). Med mer än 20 års erfarenhet av branschen tar vi oss an alla uppdrag med största engagemang. Vi håller dig informerad under hela processen och lovar dig att vi alltid kommer göra allt vi kan för att du ska bli nöjd.

Sju anledningar att välja Avanzera

1. Erfarenhet

Våra seniora konsultchefer och rekryteringskonsulter har alla erfarenhet från hundratals rekryteringar och ser till att du snabbt får rätt person på rätt plats – med garanti.

2. Specialkompetens

Vi är specialister inom alla våra tjänsteområden. Det gör att vi kan lova dig att våra konsultchefer och rekryteringskonsulter förstår tjänsten du ska tillsätta och vet vad som behövs för att hitta lämpliga kandidater till just ditt företag. 

3. Nätverk

Genom åren har vi byggt upp ett ovärderligt kontaktnät av både kandidater och kunder. Många gånger kan vi därför presentera kandidater som inte är ute på öppna marknaden och söker jobb. Det är personer som vi känner väl och vet vad de går för.

4. Snabbhet

Oavsett om man planerat för det eller om behovet kommer plötsligt är det nästan alltid bråttom när det behövs ytterligare kompetens. Vi är alltid lätta att nå och vi vet att behov kan uppstå snabbt, många gånger kan vi ha en konsult på plats redan nästa dag.

5. Trygghet

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är kollektivavtalsanslutna, det skapar trygghet för både våra kunder och anställda. Kompetensföretagens auktorisation är en garanti för våra kunder att vi är en seriös leverantör. Samtidigt är det en garanti för våra medarbetare att vi är en seriös arbetsgivare.

6. Lojalitet

Konsulternas anställningsvillkor är många gånger avgörande för att vi ska få rätt urval av kandidater till de uppdrag vi tillsätter. Därför har vår filosofi alltid varit att det inte ska vara någon skillnad på att vara anställd som konsult hos Avanzera eller anställd hos kundföretaget. De villkor vi erbjuder våra konsulter skiljer sig stort från de övriga i branschen och är en av många faktorer som leder till nöjda och lojala medarbetare.

7. Lokal förankring

För oss är ett hållbart och långsiktigt engagemang i staden och samhället en självklarhet. Vi har en stark lokal förankring i Stockholm med goda relationer till såväl utbildningsinstitut, arbetsförmedling och trygghetsråd.