Konsulttjänster som matchar dina behov

Är du nyfiken på att veta mer om våra konsulttjänster? Då har du kommit helt rätt. I den här artikeln kommer vi nämligen att berätta mer om vad våra konsulttjänster innebär för dig som är i behov av kompetens och för dig som vill bli en del av vårat konsultteam. 

Innehåll

– För dig som söker en konsult

– För dig som söker en konsulttjänst

– Ta hjälp av Avanzera

För dig som söker en konsult

Behovet av kompetens kan komma plötsligt, och det är då du med fördel kan vända dig till oss på Avanzera. Inget uppdrag är för komplicerat och ingen fråga är för svår. Oavsett om du är i behov av en tillfällig eller mer permanent lösning kan vi ofta erbjuda en konsult på plats redan nästa dag.  

Vi erbjuder mängder av konsulttjänster inom:

-Ekonomi
-Administration
-Sälj/Marknad
-Logistik/Inköp
-HR

Om du är i behov av en chef, assistent, ansvarig eller någon annan roll inom ovanstående områden så har vi konsultlösningen som kan tillgodose dina behov.

5 anledningar varför du vill välja Avanzera

Utöver det faktum att vi ofta kan erbjuda en konsultlösning redan nästa dag så finns det självklart andra anledningar till varför du bör välja Avanzera. Nedan listar vi fem av dom:

1.Garanterad kompetens
2.Nätverk
3.Snabbhet
4.Trygghet
5.Lojalitet

1. Garanterad kompetens

Med hjälp av våra erfarna och specialiserade konsultchefer kan vi garantera att du får rätt person på rätt plats.

2. Nätverk

Under våra 20 år har vi byggt upp ett ovärderligt kontaktnät. Det innebär att vi kan presentera lämpliga kandidater som inte är tillgängliga på öppna marknaden än. Dessa kandidater är personer som vi känner väl och redan vet vad de går för.

3. Snabbhet

Precis som vi redan varit inne på kan vi ofta erbjuda en konsult på plats redan nästa dag. Det beror helt enkelt på att vi är mycket lätta att nå och förstår snabbt dina behov.

4. Trygghet

När du samarbetar med oss på Avanzera kan du vara säker på att dina behov tas om hand på bästa sätt. Vi är nämligen ett auktoriserat och kollektivavtalsanslutet bemanningsföretag. Det skapar trygghet både för dig och för våra konsulter.

5. Lojalitet

Vår filosofi är att det inte ska vara någon skillnad på att vara anställd som konsult hos Avanzera eller anställd hos ett företag. Därför erbjuder vi fördelaktiga villkor till våra konsulter som skiljer sig från branschen i övrigt. Detta är också en av faktorerna till att vi har nöjda och lojala kunder och konsulter. 

Är du i behov av en konsult redan idag? Spana in våra tillgängliga konsulter eller hör av dig till oss.

För dig som söker en konsulttjänst

Har du kunskap och erfarenhet inom ekonomi, administration, kundservice eller HR? Och tycker du om varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik? Då kan konsultyrket vara något för dig!

Vi på Avanzera är ständigt ute efter att hitta nya stjärnor som är redo att axla en konsulttjänst.

Läs även: Hur är det att jobba som konsult?

5 Fördelar med Avanzera

Att jobba som konsult hos oss på Avanzera innebär många fördelar. Våra duktiga konsultchefer ser till att matcha dig med en av våra passande kunder. Du kan därför känna dig trygg i att du får ett utvecklande uppdrag där dina insatser kommer uppskattas.

Men det tar självklart inte slut där! Nedan listar vi 5 andra fördelar med våra konsulttjänster:

1.Fast månadslön
2.Möjlighet till fast anställning
3.Nära kontakt med din konsultchef
4.Unika utbyten med dina konsultkollegor
5.Meriterande CV

1. Fast månadslön

Till skillnad från andra konsult- och rekryteringsföretag som har rörlig månadslön tillämpar vi fast månadslön – oavsett konsulttjänst och antalet arbetsdagar.

2. Möjlighet till fast anställning

Det är inte ovanligt att du börjar din konsulttjänst hos oss på Avanzera med att vara inhyrd på ett företag, för att senare erbjudas fast anställning. Det är ett väldigt tydligt kvitto på att våra konsulter har den kompetens, motivation och attityd som våra kunder efterfrågar.

3. Nära kontakt med din konsultchef

För oss på Avanzera är det av största vikt att du trivs i din konsulttjänst. Därför lägger vi stor vikt vid att bygga upp en nära relation med dig. Du och din konsultchef kommer ha nära kontakt under din tid som konsult hos oss, på så sätt fångar vi upp dig om något inte känns bra.

4. Unika utbyten med dina konsultkollegor

Som konsult hos oss har du ständig möjlighet att byta kunskaper och utvecklas i en social kontext tillsammans med dina konsultkollegor. Våra konsulttjänster är med andra ord mycket sociala och givande.

5. Meriterande CV

Under din konsulttjänst kommer du att möta olika företagskulturer och samla på dig erfarenheter från många olika branscher. Vi erbjuder uppdrag hos allt från små lokala familjeföretag till globala koncerner inom alla tänkbara branscher. Det är minst sagt en bra merit på ditt CV – oavsett framtidsplaner.

Om du vill axla rollen som konsult inom administration, ekonomi, HR, logistik och inköp eller sälj och marknad, kan du med fördel registrera ditt CV hos oss. Kolla även in våra lediga tjänster.

Ta hjälp av Avanzera

Oavsett om ditt företag är i behov av en konsultlösning, eller om du är stjärnan som vill bli en del av vårat konsultteam, är Avanzera rätt lösning för dig.

Tveka inte heller på att höra av dig till oss på 08 – 545 28 300 eller info@avanzera.se om du har några ytterligare frågor eller funderingar!