Hur uppfattas vi egentligen av kunder och konsulter?

Sedan start har vi på Avanzera löst fler än tusen uppdrag och hjälpt hundratals företag att hitta rätt matchning. Vi är övertygade om att en viktig framgångsfaktor har varit vår öppna dialog kring hur vi kan erbjuda våra kunder och konsulter ett större värde i dagsläget och i framtiden. Här kan du ta del av den senaste feedbacken om oss som branschöverskridande konsult- och rekryteringsföretag.

Avanzeras prioritering kommer alltid vara att du ska känna dig trygg i våra händer oavsett om du är kund eller konsult. Tack vare alla som givit oss förtroende genom åren har vi varit med om det mesta och byggt upp en gedigen förståelse för hur vi möter olika behov. För oss är ingen fråga för liten eller stor, snarare försöker vi dagligen bana väg för en öppen dialog. Vi menar att det utgör själva grunden för att bygga, bibehålla och utveckla goda arbetsrelationer. Relationer som genomsyras av ett ömsesidigt engagemang. För att leva som vi lär driver vi en rad pågående initiativ – bland annat uppmanar vi samtliga av våra kunder och konsulter att lämna feedback om sin upplevelse av oss via omdömessajten Reco.se. 

Träffsäkerhet, snabbhet och regelbundna, vägledande samtal sammanfattar vad våra recensenter tycks uppskatta mest. Ingenting gör oss gladare än när vi lyckats förmedla vad vi står för som företag. Vi nöjer oss inte för att uppdrag blivit tillsatta – utan lägger stor vikt vid att skapa rätt förutsättningar för ett trivsamt och långsiktigt arbete under hela perioden konsulten är anställd hos oss. I våra ögon ska konsultchefer vara tillgängliga och genomföra täta uppföljningar för att kunna reda ut eventuella hinder så snabbt som möjligt. Likväl behöver de aktivt utmana sina egna och andras tankesätt i en bransch där ingenting är statiskt.

Nedan kan du läsa ett par av de senaste omdömen vi fått in och här hittar du samtliga recensioner. 

Helene, kund:

“Vi har anlitat Avanzera många gånger genom åren och alltid fått ett mycket professionellt och trevligt bemötande. Denna gång lyckades Helena genomföra rekryteringen på fem veckor, från vårt första samtal till att den nyanställda var på plats hos oss på kontoret. Rekord! För oss står Avanzera för gedigen kompetens och erfarenhet inom sitt område, är en trygg samarbetspartner som håller vad de lovar, med stor personkännedom, som jobbar snabbt och med gott slutresultat.”

Felix, konsult:

Som konsult på Avanzera känner jag mig väldigt trygg. Jag blir alltid trevligt bemött och har en väldigt bra dialog och jargong med min konsultchef och andra kollegor. Jag rekommenderar Avanzera varmt och tackar dem för att jag får vara en del av teamet.”

Torbjörn, kund:

“Avanzera är lyhörda, snabba och måna om att förstå sin kund. Dessutom lika viktigt, de är schyssta och måna om sina anställda och konsulter. Det ger förtroende och långsiktighet.”


Hur väl har vi nått upp till dina förväntningar? Vare sig du håller med ovanstående eller ej tar vi mer än gärna emot din åsikt – skriv några rader om dina synpunkter här.