Nio konsulter tillgängliga för nya uppdrag

Nu har vi på Avanzera nio konsulter tillgängliga för nya uppdrag. Allt från ekonomiassistent till lönespecialist. Läs mer om hur vi Avanzera kan hjälpa dig! 

Muhammed
Ekonomiassistent

Cirka 5 års erfarenhet av arbete som konsult inom redovisning med fokus på kund och leverantörsreskontran. Senast på ett företag inom Retail och där ansvarat för kundreskontran, fakturering till franchisebutiker, avstämningar gällande inbetalningar samt kontoavstämningar vid månadsbokslut. Dessförinnan på ett svenskt teknik-och telekombolag där arbetsuppgifterna innefattade förbättringsarbete avseende kundreskontran genom digitalisering av kassaunderlag. Till det även gedigen erfarenhet av att hantera leverantörsfakturor, påminnelser, inkassoärenden, bankavstämningar samt vara behjälplig vid månadsbokslut. Har vid flertalet tillfällen varit involverad i effektiviseringsprojekt gällande ekonomiska flöden. Arbetat i flertalet affärssystem såsom Agresso, Jeeves, HR-plus, Easit Business Suite, Copernicus Webb, Copernicus Production, Navision, NBS, Sesam, ServiceNow, Intrum SLS och Debt Collection, SugarCRM, IFS-application, Microsoft Dynamics AX. Har kandidatexamen i både företagsekonomi och sociologi. Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Cia
Ekonomiassistent

Arbetat i ca 7 år som ekonomiassistent i företag inom varierande branscher såsom teknik, IT och Media. En av tjänsterna innebar helhetsansvar för leverantörsreskontran, avtalshantering, anläggningstillgångar, bankavstämningar samt arbete inför bokslut, månad och årsvis. Har även haft en bredare tjänst med ansvar för både kund-och leverantörsreskontra, löpande bokföring, utläggshantering, in-och utbetalningar till banken samt bankavstämningar. Tidigare arbetat som löneassistent på ett mindre företag och där tagit fram underlag inför löneutbetalningarna. Utbildning; Certifierad ekonomiassistent. Mycket goda systemkunskaper i Visma Administration, IFS, SAP, MS Dynamics samt Fortnox. Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Susanne
Ekonomiansvarig, Controller

Civilekonom med över 20 års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, varav ca 15 år i konsultrollen. Arbetat med redovisning och Controlling, i både små och stora företag, internationella koncerner, stiftelser och ideella organisationer; exempelvis inom Biotech, kapitalförvaltning, försäkring, resebranschen, bank- och finans samt konsumentvaruföretag. Ansvarat för budget- prognosarbete, analys och resultatuppföljning, kapitalredovisning, månads-, kvartals- och årsbokslut, management- och styrelserapportering, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och projektredovisning. Tidigare även arbetat med koncernredovisning, likviditetsplanering, löner och personaladministration, momsdeklarationer och avstämningar. Arbetat i K3, K2, IFRS och i flertalet system såsom Fortnox, Visma SPCS, Visma Control, Visma Lön, Hogia Redovisning & Lön, Hogia Skatt, Hogia Audit, Agresso, Navision/MS Dynamics, Palette, Centsoft (Rillion). Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Stina, deltid ca 2 dagar per vecka
Redovisningskonsult

Arbetat som redovisningskonsult med arbetsuppgifter såsom löpande redovisning, skatte- och momsdeklarationer, fakturering, administration av löner och pensioner, externa kontakter med t.ex. bank, revisor och myndigheter. Har erfarenhet från att arbeta i koncern, privatägda företag samt en mindre stiftelse. Gedigen kunskap i bokslutsprocessen, månad och år, med avstämningsarbete och periodiseringar. Självständigt hanterat årsredovisning och deklarationer. Även deltagit i arbete med koncernårsredovisning samt årsredovisning enligt K2. Erfarenhet av projektredovisning samt av att implementera nya system. Implementerat leverantörsfakturascanning samt kundfakturering med e-faktura. Fortnox, Pyramid, Visma, Hogia, Agresso, CAD, mfl. Har varit delaktig i implementering av Agresso och Pyramid. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Irena
Lönespecialist (outsourcing)

Arbetar idag som löneadministratör/lönespecialist på ett större Techbolag i en internationell miljö. Har erfarenhet av att hantera hela löneprocessen från ax till limpa innefattande provisioner, pension, skifttillägg, avvikelser, personalomplaceringar, ändringar av personaldata, ATK konton och bonusar. Levererat statistikrapporter till Skatteverket, Collectum, Försäkringskassan m.fl.

Arbetsuppgifterna har vidare innefattat insamling av data samt sammanställning och anpassning av olika rapporter. Till det bred kunskap gällande SINK- och EXPAT-skatt i den internationella branschen. Löneekonomutbildning (YH) vid Frans Schartau Handelsinstitut. Kunskaper i MS Office (Excel), SAP, ADP, Service Now, Workday, Flex Tid, Hoogia lön+, Visma, Fortnox, Companyexpense, Visma Agda PS, Flex HRM och Flex Lön. Goda kunskaper i svenska, engelska samt kroatiska, tal och skrift.

Sofia
Office Manager, Excecutive Assistant

Arbetat med service, koordinering och administration i över 5 år. Rollerna har sträckt sig över flera områden och inneburit ansvar för; kunddatabaser, kontorslokal, kontorsinköp, larm, arbetsmiljö, att anordna events och andra sammankomster på företaget, flyttprojekt samt personalansvar för receptionist. Nu senast i ett internationellt bolag inom snabbrörliga konsumentvaror. I rollen har det även ingått ekonomirelaterade uppgifter såsom leverantörsreskontra, fakturering, hantering av reseräkningar samt viss lönehantering. Stöttat chefer och ledningsgrupp med diverse administrativa uppgifter och bokningar. Breda kunskaper i Officepaketet samt ett flertal affärssystem som t. ex Oracle, SAP – ERP Production System. Goda kunskaper i engelska, tal och skrift och baskunskaper i franska.

Caroline
Administration/ Kundtjänst

Arbetat med servicerelaterade roller under flera år och nu senast inom kundtjänst/administration. Rollen innebar främst att hitta lösningar anpassat till kundens behov men arbetsuppgifterna innefattade även fakturafrågor, korttjänster, kreditbedömningar och reklamationer. Har utöver det arbetat med att supporterat säljteam, ta fram statistik och uppdaterat listpriser. Dessförinnan bakgrund inom retail som butikschef med personalansvar. I tjänsten ingick säljansvar, budgetering, schemaläggning, hantering av reklamationer samt kontroll av lagersaldo. Har även erfarenhet av inköp samt av att anordna kundevent m.m. Gymnasieutbildning Samhälle/Ekonomi. Kunskaper i MS office, Salesforce, Citrix, Dynamics 365 nav, GFN, Power Bi, 21 grams, Speos. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Miika
Ordermottagare, administratör, Backoffice

8 års erfarenhet av orderadministration och Backoffice från branscher inom elektronik och detaljhandeln. Förutom orderhantering har arbetsuppgifterna även inkluderat; fakturering, projektuppläggning, avläsning av avtalspriser samt upprättande av kontrollistor. Arrangerat internutbildningar både på plats och via Teams, skapat användarmanualer och hanterat Masterdata. I supportfunktionen har det även ingått att stötta kundtjänst och säljkår gällande kunddata och prisjusteringar. Delaktig i implementering av affärssystemet Movex. Förutom goda kunskaper i Word och Excel, erfarenhet från affärssystemen IFS, Movex och SAP. Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift samt kunskaper i finska.

Jerry
Kundtjänstmedarbetare/handläggare

Erfarenhet inom sälj och som handläggare samt olika servicerelaterande yrken. Som handläggare hanterades handläggning och godkännande av lån samt även bokföring av lån. Hanterade alla typer av frågor och ansvarade för att kundanpassa allt som handlade om låneansökningar. Mestadels använt sig av telefon, mail och Chatt, både inom sälj och som handläggare. Har även erfarenhet av att lära upp och utbilda nyanställda kollegor samt stöttat och lett löpande. Också arbetat som elevcoach och mentor samt som säljare i en större butikskedja under studier. Gymnasieutbildning Samhälle och Medieprogrammet samt en kandidat i historieprogrammet på Uppsala Universitet. Kunskaper i MS office 365, ett större antal interna system och Chattsystem. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.