Vi fick utmärkelsen “Rekommenderat företag två år i rad”

Äntligen kan vi stolt berätta att Avanzera fått utmärkelsen “Rekommenderat företag två år i rad”. En utmärkelse som värmer extra mycket efter ett år präglat av pandemi.

Avanzera har alltid värnat om långsiktiga relationer med kunder och kandidater. Vi är övertygade om att vägen dit stavas lyhördhet, öppenhet och transparens. År 2019 blev vi därför det första kompetensföretaget som uppmanade samtliga kunder och konsulter att lämna öppna omdömen via Reco.se. Idag firar Avanzera att vi tilldelats utmärkelsen “Rekommenderat företag två år i rad”.

Reco kontrollerar att personen som lämnat ett omdöme varit i kontakt med oss. För att få utmärkelsen “Rekommenderat företag” behövs ett minimum av tio omdömen under loppet av ett år och ett betyg på minst 4,0 av 5,0. Vi på Avanzera har nu uppnått ett snitt på 4,7 baserat på 65 omdömen. Det känns helt fantastiskt att få ett kvitto på att vi har så många nöjda kunder och konsulter! Här kan du läsa samtliga omdömen.

En värdefull kanal

Att vi tilldelats utmärkelsen för ett år som 2020 betyder extra mycket. Vi tar aldrig kundnöjdhet för givet och är medvetna om att våra tidigare besök hos kunder och konsulter spelat en stor roll för våra relationer. Nu har vi bevisat att det går att ställa om och bibehålla en nära dialog även på distans – och vi har gjort det tillsammans!

Jag vill rikta ett stort tack från hela Avanzera till alla er som lämnat ett omdöme. Vi läser vartenda ord och känner oss hedrade över den positiva respons vi mötts av. Jag vill passa på att poängtera att alla åsikter är välkomna – det är genom feedback vi hela tiden kan utvecklas och därmed hjälpa till på bästa sätt. Reco.se är för oss en ärlig och värdefull arena som låter alla röster höras.

Genom ett knapptryck kan du närsomhelst utvärdera vårt arbete här.

Välkommen att göra din röst hörd, tillsammans förbättrar vi arbetsmarknaden!

Har du frågor om utmärkelsen av Reco? Kontakta mig gärna på 070 340 80 20 eller peter.ahlander@avanzera.se.

Peter Ahlander, vd, Avanzera