Nu firar vi 20 år!

Avanzera fyller 20 år och sedan starten har vår idé varit att lösa våra kunders behov av personal genom konsult- och rekryteringsuppdrag. Vi har genom åren stöttat hundratals företag i Stockholm med deras behov av personal och hjälpt mer än 1 000 personer att finna ett nytt arbete, antingen genom konsultuppdrag eller rekrytering. När vi blickar tillbaka kan vi också se att många av våra kunder och kandidater är återkommande och vill fortsätta anlita oss. Det är vi otroligt stolta och tacksamma för!

Då, som idag, har en av våra utmaningar varit att attrahera och matcha rätt kompetens till uppdragen hos våra kunder. Tack vare väl utarbetade arbetsprocesser och ett starkt fokus på att skapa nära och långsiktiga relationer med våra kunder och anställda är vi idag både en attraktiv arbetsgivare och samarbetspartner.

En stor del av nyckeln till vår framgång under åren är vår tro på människors förmåga i kombination med ett stort engagemang och drivkraft. Att inte lämna något ogjort bakom oss och att alltid göra vårt bästa har varit vår grundinställning ända sedan starten av Avanzera. En lyckad rekrytering bygger mycket på att vara lyhörd och att kunna identifiera företags behov och kultur. Med det målet i sikte kan vi idag se resultatet av just lyckade rekryteringar och nöjda kunder.

Nu efter alla dessa år har det visat sig att vi var rätt ute från början och vi står än idag fast vid vår filosofi, bra och trygga villkor samt nära och långsiktiga relationer.

Nu ser vi framemot ytterligare 20 spännande år!

Stort tack till er alla som varit med på vår resa så här långt.

Peter Ahlander, VD Avanzera AB