Vi blir det första kompetensföretaget som uppmanar alla konsulter och kunder att rejta oss

Ärlighet och relationer är allt i vår bransch. Det kan vi inte bara säga, det måste vi visa! Därför är vi stolta över att meddela att Avanzera blir det första kompetensföretaget som ber samtliga kunder och konsulter att lämna öppna omdömen via Reco.se. Omdömena publiceras på vår hemsida.

Fotograf: Håkan Målbäck

Under våra drygt tjugo år har vi sett både trender och konjunkturer förändras. En sak har dock alltid varit beständigt – vårt fokus på goda relationer med våra konsulter och kunder. Vi är övertygade om att öppenhet och transparens är helt avgörande för att bibehålla sunda, ömsesidigt värdeskapande relationer.

Digitaliseringen har gett oss nya möjligheter till dialog. Vi ser en enorm möjlighet i att kunna kommunicera och ta emot feedback online. Därför är vi mycket glada över att berätta att vi härmed lanserar vårt samarbete med rejtingtjänsten Reco.se. Vi blir det första kompetensföretaget som öppet visar upp rejting från er konsulter och kunder.

Responsen har hittills varit fantastisk, Avanzera har ett snittbetyg på 4,8 av 5. Vi är så tacksamma för de fina omdömen som ni gett oss. Jag vill understryka att vi även välkomnar och värdesätter mindre bra rejtingar – för oss är det ett gyllene tillfälle att upptäcka hur vi kan förbättras. Här kan du se alla omdömen som vi har fått.

Faktum är att det andra omdömet som kom in var ett riktigt bottenbetyg! Det gällde ett kort uppdrag där kunden inte blivit helt nöjd och påtalade det i sitt omdöme. Först blev vi alldeles förskräckta – hur kunde vi ha missat detta? Vi hade brustit i att vara tillräckligt lyhörda. Tack vare Reco.se kunde vi snappa upp informationen och genast ta kontakt med kunden. Vi uppfattar det som att vi nu kommer att få en chans till, vilket är ovärderligt för oss.

Ärlighet, lojalitet och långsiktiga relationer är allt i vår bransch. Det kan vi inte bara säga; det måste vi visa. Transparens bidrar till ett öppet, välkomnande klimat på arbetsmarknaden.

Har du frågor om vårt samarbete med Reco.se? Kontakta mig gärna direkt. Du når mig på 070 340 80 20 eller peter.ahlander@avanzera.se.

Peter Ahlander, vd, Avanzera